Legosteentjes
Beursagenda

Beursagenda

30-12-2018 - Friese Miniaturendag

 • Locatie: Fries Landbouwmuseum
 • Plaats: Leeuwarden
HMO-beurs

Op zondag 30 december 2018 organiseren wij in het Fries Landbouwmuseum te Leeuwarden/Goutum (nieuwe lokatie ) de tiende Friese Miniaturendag. De beurs zal bestaan uit stands met Auto-en Landbouwminiaturen. Alles op het gebied van auto- en landbouwinminiaturen is op de beurs te zien en te koop. Verder zijn er vele takken van de modelbouw zoals schepen, houtbouw,landbouwdiorama's, Lego, zelfgebouwde trucks, etc, etc. Alle miniaturen zijn er in diverse schalen, van heel oude exemplaren tot vrij recente modellen. Naast vele bijzondere modellen in allerlei soorten en maten vindt het publiek volop stands met lectuur en informatie. Daarnaast kan het publiek een kijkje nemen in het museum waar tal van oude landbouwwerktuigen uit het verleden staan opgesteld en er is volop informatie uit het Friese landbouwverleden. Het pand is voorzien horeca. De Friese Miniaturendag is een dagje uit voor het hele gezin.

 

informatie over openingstijden en entree

Inschrijven als deelnemer aan deze beurs

26-01-2019 - Modelspoorbeurs

 • Locatie: De Vredehorst Zuidwoldigerweg 32 7908AD
 • Plaats: Hoogeveen

Modelspoorbeurs waar alles te koop is wat er voor deze hobby benodigd is. Tevens diverse modelbanen. Beurs is geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Toegang 3 euro p.p. kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding gratis.

16-02-2019 - Steenwijker Modelspoordagen

 • Locatie: Rabotheater De Meenthe
 • Plaats: Steenwijk
HMO-beurs

 

Heerdink Miniatuur Organisatie organiseert op 16 en 17 februari 2019 in het Rabotheater de Meenthe in Steenwijk de tweede editie van het Modelspoor Evenement de ‘Steenwijker Modelspoordagen’  uit het hele land komen diverse rijdende modelspoorbanen van modelspoorverenigingen, die rijden op prachtig gebouwde landschappen. Diverse thema’s komen aan de orde. .Daarnaast zijn er ook tal van modelspoorders uit de provincie en de regio die hun modelspoorcreatie aan u tonen en zij staan u graag te woord. Tijdens de Steenwijker modelspoordagen in de Meenthe in Steenwijk kunt u  gratis uw gekochte modelspoortrein laten testen.Vele handelaren komen naar Steenwijk, die nieuwe en bestaande modellen tegen scherpe prijzen aanbieden. Ook onderdelen en toebehoren in deze branche worden aangeboden. Daarnaast zijn er diverse workshops aanwezig waar u uitgebreid kennis kunt maken met meerdere aspecten van deze hobby. Kortom voor elk wat wils en tijdens de beurs is er extra aandacht voor de kinderen om gratis en op een zeer ontspannen manier nader kennis te maken met deze fascinerende tak van de modelbouw.

17-02-2019 - Steenwijker Modelspoordagen

 • Locatie: Rabotheater De Meenthe
 • Plaats: Steenwijk
HMO-beurs

 

Heerdink Miniatuur Organisatie organiseert op 16 en 17 februari 2019 in het Rabotheater de Meenthe in Steenwijk de tweede editie van het Modelspoor Evenement de ‘Steenwijker Modelspoordagen’  uit het hele land komen diverse rijdende modelspoorbanen van modelspoorverenigingen, die rijden op prachtig gebouwde landschappen. Diverse thema’s komen aan de orde.Daarnaast zijn er ook tal van modelspoorders uit de provincie en de regio die hun modelspoorcreatie aan u tonen en zij staan u graag te woord. Tijdens de Steenwijker modelspoordagen in de Meenthe in Steenwijk kunt u  gratis uw gekochte modelspoortrein laten testen.Vele handelaren komen naar Steenwijk, die nieuwe en bestaande modellen tegen scherpe prijzen aanbieden. Ook onderdelen en toebehoren in deze branche worden aangeboden. Daarnaast zijn er diverse workshops aanwezig waar u uitgebreid kennis kunt maken met meerdere aspecten van deze hobby. Kortom voor elk wat wils en tijdens de beurs is er extra aandacht voor de kinderen om gratis en op een zeer ontspannen manier nader kennis te maken met deze fascinerende tak van de modelbouw.

22-04-2019 - MINIATUUR- EN MODELBOUWSPEKTAKEL Steenwijk

 • Locatie: de Meenthe
 • Plaats: Steenwijk
HMO-beurs

Op tweede paasdag, maandag 22 april 2019 organiseren wij in de Meenthe te Steenwijk een grandioos MINIATUUR- EN MODELBOUWSPEkTAKEL. De Meenthe in Steenwijk is op 2e paasdag even de modelbouwstad van Nederland. Wij gaan de uitdaging samen met de Meenthe weer aan om de vierde editie van het evenement weer tot een succes te maken. Het gehele complex zal worden gevuld met alles op het gebied van miniatuur en modelbouw. Alle takken van de modelbouw zullen op het evenement aanwezig zijn. Daarnaast zullen er diverse demo's te zien zijn. Genoeg voor jong en oud. Kortom een dagje uit voor het hele gezin.

Tijdens het miniatuurspektakel is alles op het gebied van auto-en landbouwminiaturen te zien en te koop en zijn er diverse rijdende attracties. Alle miniaturen zijn er in diverse schalen, van heel oude exemplaren tot vrij recente modellen. Naast vele bijzondere modellen in allerlei soorten en maten vindt het publiek volop stands met lectuur en informatie.

Het evenement wordt het meest veelzijdige miniatuurspektakel van Noord Nederland. Er zal een landelijke publiciteitscampagne aan het evenement vooraf gaan.

. kijk op beurs Steenwijk

U kunt zich ook als deelnemer aan deze beurs inschrijven

23-11-2019 - Mega Bricks Steenwijk

 • Locatie: Rabotheater De Meenthe
 • Plaats: Steenwijk
HMO-beurs

Op 23 en 24 november organiseren wij in het Rabotheater de Meenthe in Steenwijk een groots opgezet lego-evenement onder de naam Mega Bricks Steenwijk. Ruim 3500 vierkante meter beursoppervlak wordt gevuld met alles op het gebied van lego met dirverse legobouwwerken en leuke attracties. Naast veel demonstraties zijn er vele verkoopstands met alle legoartikelen die er zijn zowel nieuw als gebruikt. Voor de kinderen is er een grote legospeelplaats en op beide dagen is er een bouwwedstrijd met zeer aantrekkelijke prijzen. Er is ook rekening gehouden met het naderende sinterklaasfeest. Zo worden er door de legohandelaren tal van scherpe sinterklaasaanbiedingen gedaan.

24-11-2019 - Mega Bricks Steenwijk

 • Locatie: Rabotheater De Meenthe
 • Plaats: Steenwijk
HMO-beurs

Op 23 en 24 november 2019 organiseren wij in het Rabotheater de Meenthe in Steenwijk een groots opgezet lego-evenement onder de naam Mega Bricks Steenwijk. Ruim 3500 vierkante meter beursoppervlak wordt gevuld met alles op het gebied van lego met dirverse legobouwwerken en leuke attracties. Naast veel demonstraties zijn er vele verkoopstands met alle legoartikelen die er zijn zowel nieuw als gebruikt. Voor de kinderen is er een grote legospeelplaats en op beide dagen is er een bouwwedstrijd met zeer aantrekkelijke prijzen. Er is ook rekening gehouden met het naderende sinterklaasfeest. Zo worden er door de legohandelaren tal van scherpe sinterklaasaanbiedingen gedaan.

Voeg uw beurs toe

Organiseert of kent u een beurs of evenement dat nog niet onze agenda staat? Voeg de beurs toe aan onze agenda.

RSS icon Blijf op de hoogte met de RSS feed.