Legosteentjes
Beursagenda

Beursagenda

27-01-2018 - Modelspoorbeurs

 • Locatie: De Vredehorst Zuidwoldigerweg 32 7908AD
 • Plaats: Hoogeveen

Modelspoorbeurs in Ontmoetingscentrum de Vredehorst te Hoogeveen. Openingstijden: 10.00 tot 17.00 uur. de entree is €3,00 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding gratis.

03-02-2018 - Steenwijker Modelspoordagen

 • Locatie: Rabotheater De Meenthe
 • Plaats: Steenwijk
HMO-beurs

 

Heerdink Miniatuur Organisatie organiseert op 3 en 4 februari 2018 in het Rabotheater de Meenthe in Steenwijk de tweede editie van het Modelspoor Evenement de ‘Steenwijker Modelspoordagen’  uit het hele land komen diverse rijdende modelspoorbanen van modelspoorverenigingen, die rijden op prachtig gebouwde landschappen. Diverse thema’s komen aan de orde.Daarnaast zijn er ook tal van modelspoorders uit de provincie en de regio die hun modelspoorcreatie aan u tonen en zij staan u graag te woord. Tijdens de Steenwijker modelspoordagen in de Meenthe in Steenwijk kunt u  gratis uw gekochte modelspoortrein laten testen.Vele handelaren komen naar Steenwijk, die nieuwe en bestaande modellen tegen scherpe prijzen aanbieden. Ook onderdelen en toebehoren in deze branche worden aangeboden. Daarnaast zijn er diverse workshops aanwezig waar u uitgebreid kennis kunt maken met meerdere aspecten van deze hobby. Kortom voor elk wat wils en tijdens de beurs is er extra aandacht voor de kinderen om gratis en op een zeer ontspannen manier nader kennis te maken met deze fascinerende tak van de modelbouw.

04-02-2018 - Steenwijker Modelspoordagen

 • Locatie: Rabotheater De Meenthe
 • Plaats: Steenwijk
HMO-beurs

 

Heerdink Miniatuur Organisatie organiseert op 3 en 4 februari 2018 in het Rabotheater de Meenthe in Steenwijk de tweede editie van het Modelspoor Evenement de ‘Steenwijker Modelspoordagen’  uit het hele land komen diverse rijdende modelspoorbanen van modelspoorverenigingen, die rijden op prachtig gebouwde landschappen. Diverse thema’s komen aan de orde. .Daarnaast zijn er ook tal van modelspoorders uit de provincie en de regio die hun modelspoorcreatie aan u tonen en zij staan u graag te woord. Tijdens de Steenwijker modelspoordagen in de Meenthe in Steenwijk kunt u  gratis uw gekochte modelspoortrein laten testen.Vele handelaren komen naar Steenwijk, die nieuwe en bestaande modellen tegen scherpe prijzen aanbieden. Ook onderdelen en toebehoren in deze branche worden aangeboden. Daarnaast zijn er diverse workshops aanwezig waar u uitgebreid kennis kunt maken met meerdere aspecten van deze hobby. Kortom voor elk wat wils en tijdens de beurs is er extra aandacht voor de kinderen om gratis en op een zeer ontspannen manier nader kennis te maken met deze fascinerende tak van de modelbouw.

02-04-2018 - MINIATUUR- EN MODELBOUWSPEKTAKEL Steenwijk

 • Locatie: de Meenthe
 • Plaats: Steenwijk
HMO-beurs

Op tweede paasdag, maandag 2 april 2018 organiseren wij in de Meenthe te Steenwijk een grandioos MINIATUUR- EN MODELBOUWSPEkTAKEL. De Meenthe in Steenwijk is op 2e paasdag even de modelbouwstad van Nederland. Wij gaan de uitdaging samen met de Meenthe weer aan om de vierde editie van het evenement weer tot een succes te maken. Het gehele complex zal worden gevuld met alles op het gebied van miniatuur en modelbouw. Alle takken van de modelbouw zullen op het evenement aanwezig zijn. Daarnaast zullen er diverse demo's te zien zijn. Genoeg voor jong en oud. Kortom een dagje uit voor het hele gezin.

Tijdens het miniatuurspektakel is alles op het gebied van auto-en landbouwminiaturen te zien en te koop en zijn er diverse rijdende attracties. Alle miniaturen zijn er in diverse schalen, van heel oude exemplaren tot vrij recente modellen. Naast vele bijzondere modellen in allerlei soorten en maten vindt het publiek volop stands met lectuur en informatie.

Het evenement wordt het meest veelzijdige miniatuurspektakel van Noord Nederland. Er zal een landelijke publiciteitscampagne aan het evenement vooraf gaan.

. kijk op beurs Steenwijk

U kunt zich ook als deelnemer aan deze beurs inschrijven

24-11-2018 - Mega Bricks Steenwijk

 • Locatie: Rabotheater De Meenthe
 • Plaats: Steenwijk
HMO-beurs

Op 24 en 25 november 2018 organiseren wij in het Rabotheater de Meenthe in Steenwijk een groots opgezet lego-evenement onder de naam Mega Bricks Steenwijk. Ruim 3500 vierkante meter beursoppervlak wordt gevuld met alles op het gebied van lego met dirverse legobouwwerken en leuke attracties. Naast veel demonstraties zijn er vele verkoopstands met alle legoartikelen die er zijn zowel nieuw als gebruikt. Voor de kinderen is er een grote legospeelplaats en op beide dagen is er een bouwwedstrijd met zeer aantrekkelijke prijzen. Er is ook rekening gehouden met het naderende sinterklaasfeest. Zo worden er door de legohandelaren tal van scherpe sinterklaasaanbiedingen gedaan.

25-11-2018 - Mega Bricks Steenwijk

 • Locatie: Rabotheater De Meenthe
 • Plaats: Steenwijk
HMO-beurs

Op 24 en 25 november organiseren wij in het Rabotheater de Meenthe in Steenwijk een groots opgezet lego-evenement onder de naam Mega Bricks Steenwijk. Ruim 3500 vierkante meter beursoppervlak wordt gevuld met alles op het gebied van lego met dirverse legobouwwerken en leuke attracties. Naast veel demonstraties zijn er vele verkoopstands met alle legoartikelen die er zijn zowel nieuw als gebruikt. Voor de kinderen is er een grote legospeelplaats en op beide dagen is er een bouwwedstrijd met zeer aantrekkelijke prijzen. Er is ook rekening gehouden met het naderende sinterklaasfeest. Zo worden er door de legohandelaren tal van scherpe sinterklaasaanbiedingen gedaan.

Voeg uw beurs toe

Organiseert of kent u een beurs of evenement dat nog niet onze agenda staat? Voeg de beurs toe aan onze agenda.

RSS icon Blijf op de hoogte met de RSS feed.