Legosteentjes
Beurs Zwolle

Beurs Zwolle

Op 9 en 10 mei organiseren wij in de IJsselhallen te Zwolle de vierde editie van Wheels in Miniatuur, een grote internationale miniatuurbeurs. De beurs is nog steeds groeiende en heeft inmiddels een vaste plaats op de miniatuuragenda.

Tijdens Wheels in Miniatuur is alles op het gebied van auto- landbouw- en treinminiaturen te zien en te koop en daarnaast is er volop modelbouw en zijn er diverse rijdende attracties. Alle miniaturen zijn er in diverse schalen, van heel oude exemplaren tot vrij recente modellen. Naast vele bijzondere modellen in allerlei soorten en maten vindt het publiek volop stands met lectuur en informatie.

Wheels in Miniatuur wordt het meest veelzijdige miniatuurspektakel van Nederland. Er zal een landelijke publiciteitscampagne aan de beurs vooraf gaan. Een beurs die u niet mag missen.

Gratis overnachting

Voor de deelnemers is er gelegenheid om met een camper of caravan bij het evenement te overnachten. De overnachtingen zijn gratis en u wordt kosteloos voorzien van water en stroom. Boek nu een hotel in de directe omgeving van de IJsselhallen.