Legosteentjes
Miniatuur-en Modelbouwspektakel

Miniatuur-en Modelbouwspektakel

Miniatuur en modelbouw spektakel in de IJsselhallen te Zwolle

Het “Miniatuur- & Modelbouwspektakel 2008” vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 november in de IJsselhallen te Zwolle. Dit is het grootste miniatuur- en modelbouwspektakel van noord- en oost Nederland met alles op het gebied van modelbouw, autominiaturen, mini-trucks, Formule-1, onderdelen en nog veel meer. Dit mega evenement dat vlak voor Sinterklaas plaats vindt, zal naar verwachting ruim 20.000 bezoekers naar de IJsselhallen trekken. Voor dit evenement hebben we een optimale media-aandacht. Zo zijn er afspraken gemaakt met vooraanstaande dagbladen en huis-aan-huis kranten en ook TV, radio en internet worden maximaal ingezet.

Download de brochure!

(De brochure is in PDF-formaat. Om deze te openen heeft u het gratis programma Adobe Reader nodig. Deze is hier te downloaden.)

Het Miniatuur- & Modelbouwspektakel 2008 vindt gelijk plaats met het Spellenspektakel (www.Spellenspektakel.nl), De Speelgoedbeurs (www.DeSpeelgoedbeurs.nl) en de Zwolse Snuffelmarkt. Bezoekers van De Speelgoedbeurs en het Spellenspektakel hebben vrij toegang tot het Miniatuur- & Modelbouwspektakel en andersom.

Miniatuur- en modelbouwspektakel

-Informatie over openingstijden en entree

-Inschrijven als deelnemer aan deze beurs