Legosteentjes
MINIATUURSPEKTAKEL Steenwijk

MINIATUURSPEKTAKEL Steenwijk


Op tweede paasdag, maandag 22 april 2019 organiseren wij in Rabotheater de Meenthe te Steenwijk voor de vijfde keer in successie een grandioos MINIATUURl-en Modelbouwspektakelt. Het gehele complex zal worden gevuld met alles op het gebied van miniatuur en modelbouw. Alle takken van de modelbouw zullen op het evenement aanwezig zijn. Daarnaast zal er weer een grote modellenmarkt zijn met auto- trein en landbouwminiaturen. Er zijn vele demo' s met boten treinen en trucks. Er is een stand met helicopters, vliegtuigen, en flightsimulator en nog veel meer. Ruim 3500 vierkante meter miniatuur- en modelbouwplezier.

Gezinsevenement

De komende editie zal wederom veel aandacht aan de kinderactiviteiten worden besteed. Zo zal er weer een legospeelplaats worden ingericht en kunnen kinderen op diverse plekken leren vliegen met rafdiografisch bestuurde helikopters en vliegtuigen. In diverse stands staan flight simulators opgesteld. Er komt wederom een groot waterbassin waar kinderen onder deskundige begeleiding mogen varen met zelfgebouwde radiografisch bestuurde boten. Het miniatuurspektakel wordt een dagje uit voor het hele gezin. Nadere informatie volgt in de loop van het jaar.

 

 

Locatie en bezoektarieven

Het Miniatuurspektakel vindt plaats op maandag Tweede Paasdag 22 april 2019 in de Meenthe te Steenwijk. De Meenthe is gelegen tegenover het station van Steenwijk. Het evenement is voor het publiek geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt € 6,50 en kinderen beneden 4 jaar gratis toegang (onder begeleiding). PARKEREN GRATIS

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Multifunctioneel Centrum De Meenthe
Stationsplein 1
8330 AH Steenwijk
T 0521-514004

Reserveer nu uw stand!

Wij kunnen u de volgende aanbieding doen:

4 x 1 meter voor € 25,- per tafel per dag.

Schrijf u nu in als standhouder op deze beurs!