Over Heerdink Miniatuur Organisatie

Heerdink Miniatuur Organisatie (HMO) is een organisatie en adviesbureau voor de miniatuur- en modelbouwbranche. Wij zijn reeds lange tijd binnen de miniatuur- en modelbouwbranche actief en hebben mede daardoor een schat aan ervaring en een brede kennis in het wereldje van hobbyisten. Daarnaast hebben wij binnen de miniatuur- en modelbouwwereld de beschikking over een uitzonderlijk groot netwerk. Bent u op zoek naar een miniatuur of modelbouw gerelateerd evenement of een themadag neem gerust contact met ons op

Een beknopte samenvatting van onze werkzaamheden:

  • Het organiseren van miniatuur auto-landbouw en treinenbeurzen.
  • Advies bij de opzet van miniatuur auto-landbouw en treinenbeurzen.
  • Het organiseren en adviseren van modelbouwevenementen.
  • Het organiseren van Lego-evenementen.
  • Het organiseren van themadagen in winkelcentra

Heerdink Miniatuur Organisatie ontplooit een keur aan activiteiten op het gebied van miniatuur- en modelbouw, waarbij de belangen van de hobbyist voorop staan. Neem via deze site contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Onze jarenlange ervaring, waarbij goed overleg en plezierige persoonlijke contacten een centrale rol spelen, maakt het mogelijk om u een snel en overzichtelijk een voorstel op maat te leveren. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Miniatuur- en modelbouwbeurzen van HMO

Miniatuur- en modelbouw en alles wat daarmee te maken heeft. Daar draait het om bij Heerdink Miniatuur Organisatie. De miniatuur- en modelbouwhobby in al zijn veelzijdigheid wordt benadrukt. Honderden meters standruimte vindt u op de beurzen van HMO. Ook hoogwaardige verzamelingen en demonstraties op modelbouwgebied komen uitgebreid aan bod. Daarbij wordt de enthousiaste bezoeker de mogelijkheid geboden zijn wensen in aankopen te vertalen.

In een aangename sfeer kan de bezoeker zich uitgebreid oriënteren en zijn felbegeerde aankopen doen. De beurzen georganiseerd door Heerdink Miniatuur Organisatie zijn bijzonder attractief voor consumenten in Nederland en ver daarbuiten.

Promotie

De HMO-beurzen worden internationaal onder de aandacht gebracht. Naast reclame middels landelijke radio en televisie zullen persberichten en advertenties in vele lokale- en landelijke kranten en binnen- en buitenlandse vakbladen verschijnen. Tevens wordt een flyer het gehele jaar door in binnen- en buitenland verspreid.

Kwaliteit

HMO staat borg voor beurzen op niveau waarbij zakelijk inzicht en kennis van het vakgebied op doeltreffende wijze worden gecombineerd. De HMO-beurzen vormen derhalve een ideale mogelijkheid voor u om in contact te komen met tienduizenden geïnteresseerden en koopkrachtige consumenten uit de miniatuur- en modelbouwwereld. Profiteer als vele anderen van de inzet en daadkracht van de organisatie van Heerdink Miniatuur Organisatie.