Miniatuur & Modelbouwspektakel Steenwijk

  • PLAATS:Multifunctioneel Centrum De Meenthe
  • DATUM:13 april 2020
  • SOORT EVENEMENT:Miniatuur & Modelbouwspektakel
  • SPECIALE AANBIEDING:3 x 1 m: € 25,- p/d

Over de beurs

Op tweede paasdag, maandag 13 april 2020 organiseren wij in Rabotheater de Meenthe te Steenwijk voor de zesde keer in successie het Miniatuur & Modelbouwspektakel.

Share this post

Miniatuur & Modelbouwspektakel Steenwijk

Op tweede paasdag, maandag 13 april 2020 organiseren wij in Rabotheater de Meenthe te Steenwijk voor de zesde keer in successie het Miniatuur & Modelbouwspektakel. Het gehele complex zal worden gevuld met alles op het gebied van miniatuur en modelbouw. Alle takken van de modelbouw zullen op het evenement aanwezig zijn. Daarnaast zal er weer een grote modellenmarkt zijn met auto- trein en landbouwminiaturen. Ook zijn er landbouw-en legodiorama’s. Er zijn vele demo’ s met boten treinen en trucks. Er is een stand met helicopters, vliegtuigen, en flightsimulator en nog veel meer. Ruim 3500 vierkante meter miniatuur- en modelbouwplezier.

Gezinsevenement

De komende editie zal wederom veel aandacht aan de kinderactiviteiten worden besteed. Zo zal er weer een legospeelplaats worden ingericht en kunnen kinderen op diverse plekken leren vliegen met rafdiografisch bestuurde helikopters en vliegtuigen. Het miniatuurspektakel wordt een dagje uit voor het hele gezin. Nadere informatie volgt in de loop van het jaar.

Locatie en bezoektarieven

Het Miniatuurspektakel vindt plaats op maandag Tweede Paasdag 13 april 2020 in de Meenthe te Steenwijk. De Meenthe is gelegen tegenover het station van Steenwijk. Het evenement is voor het publiek geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 

€ 5,00 en kinderen beneden 4 jaar gratis toegang (onder begeleiding). PARKEREN GRATIS

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen 

Multifunctioneel Centrum De Meenthe
Stationsplein 1
8330 AH Steenwijk
T 0521-514004

Reserveer nu uw stand!

Wij kunnen u de volgende aanbieding doen:

3 x 1 meter voor € 25,- per tafel per dag.

Gerelateerde beurzen

Friese Miniaturendag

Beurzen / Miniatuur

Steenwijker Modelspoordagen

Beurzen / Modelspoor

Mega Bricks Steenwijk

Beurzen / Lego